Over ADEMNOOT

ADEMNOOT is hét exclusieve zangevenement van het Longfonds in samenwerking met Philips. Na een geslaagde eerste editie op 23 februari 2018, vindt op 26 januari 2019 de tweede editie plaats. Samen met Trijntje Oosterhuis en meer dan duizend zangliefhebbers vormen we één groot megakoor en beleven we een onvergetelijke middag met gegarandeerd kippenvel.

Longziekten
Ruim 1 miljoen mensen hebben een ongeneeslijke longziekte. Ademhalen is voor hen een dagelijkse of terugkerende strijd. Een strijd die ze niet alleen kunnen winnen. Elk jaar gaan er duizenden mensen dood aan een longziekte. Dat moet stoppen!

Zing mee
Daarom geven we heel zingend Nederland de kans actief hun stem te laten horen voor mensen met een longziekte.  Samen zingen we longziekten de wereld uit!

Oplossing
Het Longfonds en Philips werken samen met onderzoekers aan oplossingen die het leven van mensen met longziekten kunnen verbeteren. Met jouw stem bereiken we dit sneller.

Kom in actie
Een ticket voor ADEMNOOT kost € 29,-. Daarmee help je ons longziekten zichtbaar te maken en steun je longonderzoek. Maar je kunt ons nog veel meer steunen met je persoonlijke actiepagina. Deze pagina maken wij voor je aan als je een ticket koopt. Vraag vrienden of familie om een donatie of organiseer als koor een benefietavond. Elke euro telt. Kom in actie, maak het verschil en red levens! 

Mis het niet!
Het Klokgebouw in Eindhoven wordt omgetoverd tot een waanzinnig mooie concertzaal waar we een prachtig arrangement zingen. Deze unieke zangervaring wil je echt niet missen!

Bestel nu je ticket, doe mee en steun longonderzoek!